VIRTAPYÖRRE OY

YRITYS

Virtapyörre Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointi- ja viestintäalan yritykseni.

Teen Iso Roobertinkadun hoitotilassani (Iso Roobetinkatu 17-19) sekä Joogakoulu Shantissa (Runeberginkatu 43) osteopatiaa (opiskelijatyönä), hierontaa, shiatsuhoitoja ja aromaattista joogahierontaa. Shantissa ohjaan joogan viikkotunteja.

Minua on aina kiehtonut kehon ja mielen yhteistyö. Olen erityisen kiinnostunut stressiperäisten vaivojen hoidosta sekä joogan että manuaalisen terapian keinoin.

Olen Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja, shiatsuterapeutti ja joogahieroja. Vuonna 2018 olen aloittanut Osteopatiakoulu Atlaksessa osteopaatin nelivuotisen koulutuksen.

Ensi kosketukseni shiatsuun vastaanottavana osapuolena sain 2000-luvun alussa. Ihastuin siinä erityisesti ajatukseen, että voiman sijasta hoidossa käytetään synkronoidun hengityksen rytmiä ja painovoimaa.

Jooga on ollut osa elämääni koko 2000-luvun. Matkaan on mahtunut monia joogatyylejä, astangasta yin-joogaan. Joitakin vuosia sitten löysin Joogastudio Pihasalin kautta tieni Janne Kontalan mieltä rauhoittavaan ja kehoa vahvistavaan slow yogaan, joka on siitä lähtien toiminut oman harjoitukseni ja opettamiseni pohjana.

Asiakkailleni haluan tarjota yksilöllisen, kiireettömän, rentouttavan ja energisoivan hoito- tai joogakokemuksen – sekä keholle että mielelle.

Hierontahoitojen ja joogaohjauksen lisäksi teen kieli- ja viestintätöitä ja aiemmalta koulutukseltani olen filosofian maisteri pääaineenani suomen kieli. Viestintäpuolella kokemusta löytyy mm. verkkoviestijän, kustannustoimittajan, oikolukijan, copywriterin ja viestinnänsuunnittelijan töistä.


 

Linkki osteopatian lopputyöhöni: Katsaus pallean yhteyksiin kehoon ja mieleen Salla Niemi 2022

 


 

Joogan ja manuaalisen terapian opinnot:

  • Osteopatian opintoja (Osteopatiakoulu Atlas) vuodesta 2018 (arvioitu valmistumisvuosi 2022)
  • Slow yoga -ohjaaja (RYT 200), 2017
  • Urheiluhieroja, Hieronta-Akatemia, 2017
    (Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja)
  • Ayurvedic yoga massage, levels 1 & 2, 2015-2016
  • Shiatsu master course (3-vuotinen koulutus), 2014

YHTEYSTIEDOT

Soita, lähetä sähköpostia tai lähesty alla olevalla lomakkeella.

VIRTAPYÖRRE OY

puh. 050 526 3901
salla@virtapyorre.fi

Facebook