Kaipaatko rentoutumista? Apua jumiseen niskaan? Helpotusta stressiin? Kokeile hierontaa, shiatsua tai aromaattista joogahierontaa.

HIERONTAHOIDOT

Teen hierontahoitoja hoitotilassani joogastudio Pihasalilla osoitteessa Abrahaminkatu 7 sekä Joogakoulu Shantissa Runeberginkatu 43.
Kysy myös yrityskäyntejä!

Nyt myös osteopaattiset hoidot oppilastyönä hintaan 45 €.

VARAA AIKA HIERONTAHOITOON>>

Jos et löydä ajanvarauksesta itsellesi sopivaa aikaa, ota yhteyttä: salla@virtapyorre.fi / 050 526 3901

Saman päivän ajat, maanantait, viikonloput ja osa ilta-ajoistani eivät löydy sähköisestä ajanvarauksestani, joten niitä kannattaa kysellä sähköpostitse tai puhelimitse.

HIERONTA

Käytän hieronnassa klassisia ja urheiluhieronnan otteita. Tarpeen mukaan myös mobilisointia, osteopaattisia ja passiivisia venytyksiä sekä shiatsusta tuttuja painallustekniikoita. Hierontaöljynä käytän luonnonmukaisia, huippulaadukkaita ja ihoa helliviä öljyjä. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan voidaan käyttää myös aromaattista seosta.

60 min / 55 €

3 x 60 min / 135 €

SHIATSU

Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, joka rentouttaa ja virkistää, lievittää jännitystiloja, tehostaa hengitystä ja verenkiertoa – ja parantaa näin terveyttä ja hyvinvointia. Siitä voi olla apua monenlaisiin vaivoihin, kuten lihasjännityksiin ja kipuihin, päänsärkyyn, stressiin, uniongelmiin, ahdistuneisuuteen ja ruoansulatusvaivoihin.

Shiatsu tarkoittaa kirjaimellisesti peukalolla painamista, mutta hoitoon voi kuulua muitakin tekniikoita, kuten venytyksiä. Hoito tehdään futon-patjalla ja hoidettavalla on päällään mukavat, kiristämättömät vaatteet. Hoidossa voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä.

60 min / 60 €

3 x 60 min / 150 €

AROMAATTINEN JOOGAHIERONTA

Aromaattisessa joogahieronnassa yhdistyvät syväkudoshieronta ja avustetut venytykset. Hoito perustuu ayurvediseen joogahierontaan mutta aromaattisessa joogahieronnassa käytetään lisänä eteerisiä öljyjä. Syväkudoshieronta lievittää lihasjännityksiä ja avustetut venytykset vapauttavat energiavirtoja ja linjaavat kehoa. Hoito tehdään futonilla.

Katso video minkälaisesta hoidosta on kyse >>

90 min / 75 €

3 x 90 min / 195 €

YOUNG LIVING -ÖLJYT

Käytän hoidoissani Young Living -eteerisiä öljyjä, joita voi myös tilata edullisesti kauttani.

Young Livingin eteeriset öljyt on valmistettu puhtauden ja aitouden periaatetta noudattaen. Eteeristen öljyjen tuotantoa vahditaan tarkkaan alusta loppuun asti noudattaen ainutlaatuista Seed to Seal® -prosessia, jolla varmistetaan jokaisen eteerisen öljyn puhtaus ja niissä olevan luonnon elinvoiman säilyminen.

Kerron mielelläni lisää sähköpostitse tai puhelimitse! Tai tule käymään hoitohuoneellamme tutustumassa ja haistelemassa ilmaisessa esittelyssä!

www.youngliving.com

Kysy lisää!