Kaipaatko rentoutumista? Apua jumiseen niskaan? Helpotusta stressiin? Kokeile osteopatiaa, hierontaa, shiatsua tai aromaattista joogahierontaa.

HOIDOT

Teen hoitoja hoitotilassani osoitteessa Iso Roobertinkatu 17-19 (sisäpiha) sekä maanantaisin Joogakoulu Shantissa (Hoiva-Shanti, 4. krs, ovi oikealla)  Runeberginkatu 43
www.jooga.fi

VARAA HOITOAIKA>>

Jos et löydä ajanvarauksesta itsellesi sopivaa aikaa tai sinulla on muuta tiedusteltavaa, ota yhteyttä:
salla@virtapyorre.fi / 050 526 3901

Saman päivän ajat eivät löydy sähköisestä ajanvarauksestani, joten niitä kannattaa kysellä sähköpostitse tai puhelimitse. Ota yhteyttä myös, jos et löydä sopivaa aikaa, niin järjestellään asia.

Kysy myös yrityskäyntejä!

OSTEOPATIA

”Osteopatia perustuu ajatukseen kehon omasta parantavasta voimasta eli niin kutsutusta itseohjautumisen periaatteesta.

Opin mukaan jokaisen keho tavoittelee terveyttä ja hakeutuu häiriön jälkeen takaisin tasapainoon.

Osteopaatti auttaa kehoa vapautumaan rajoitteista. Parhaimmillaan kehon kaikki osat ovat tasapainossa: luusto on oikeassa asennossa, verenkierto, aineenvaihdunta ja hermoradat toimivat esteettä. Osteopaatti selvittää kyselemällä ja käsin tutkimalla kehon tilanteen. Sen jälkeen hän suunnittelee ja antaa hoidon. Kun vaivan syy poistuu, keho ryhtyy hoitamaan itse itseään. Mielikin rauhoittuu, kun keho pääsee tasapainoon.”

90 minuutin osteopatia-aika sisältää myös tarkemman tutkimuksen, keskustelun ja/tai ohjausta.

Lue lisää osteopatiasta Osteopaattiliiton sivuilta>>

60 min / 70 €
90 min / 90 €

3 x 60 min / 195 €
3 x 90 min / 255 €

HIERONTA

Käytän hieronnassa klassisia ja urheiluhieronnan otteita. Tarpeen mukaan myös mobilisointia, osteopaattisia ja passiivisia venytyksiä sekä shiatsusta tuttuja painallustekniikoita. Hierontaöljynä käytän luonnonmukaisia, huippulaadukkaita ja ihoa helliviä öljyjä. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan voidaan käyttää myös aromaattista seosta.

60 min / 70 €
90 min / 90 €

3 x 60 min / 195 €
3 x 90 min / 255 €

SHIATSU

Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, joka rentouttaa ja virkistää, lievittää jännitystiloja, tehostaa hengitystä ja verenkiertoa – ja parantaa näin terveyttä ja hyvinvointia. Siitä voi olla apua monenlaisiin vaivoihin, kuten lihasjännityksiin ja kipuihin, päänsärkyyn, stressiin, uniongelmiin, ahdistuneisuuteen ja ruoansulatusvaivoihin.

Shiatsu tarkoittaa kirjaimellisesti peukalolla painamista, mutta hoitoon voi kuulua muitakin tekniikoita, kuten venytyksiä. Hoito tehdään futon-patjalla ja hoidettavalla on päällään mukavat, kiristämättömät vaatteet. Hoidossa voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä.

60 min / 70 €
90 min / 90 €

3 x 60 min / 195 €
3 x 90 min / 255 €

AROMAATTINEN JOOGAHIERONTA

Aromaattisessa joogahieronnassa yhdistyvät syväkudoshieronta ja avustetut venytykset. Hoito perustuu ayurvediseen joogahierontaan mutta aromaattisessa joogahieronnassa käytetään lisänä eteerisiä öljyjä. Syväkudoshieronta lievittää lihasjännityksiä ja avustetut venytykset vapauttavat energiavirtoja ja linjaavat kehoa. Hoito tehdään futonilla.

Katso video minkälaisesta hoidosta on kyse >>

90 min / 90 

3 x 90 min / 255 €

YOUNG LIVING -ÖLJYT

Käytän hoidoissani Young Living -eteerisiä öljyjä, joita voi myös tilata edullisesti kauttani.

Young Livingin eteeriset öljyt on valmistettu puhtauden ja aitouden periaatetta noudattaen. Eteeristen öljyjen tuotantoa vahditaan tarkkaan alusta loppuun asti noudattaen ainutlaatuista Seed to Seal® -prosessia, jolla varmistetaan jokaisen eteerisen öljyn puhtaus ja niissä olevan luonnon elinvoiman säilyminen.

Kerron mielelläni lisää sähköpostitse tai puhelimitse! Tai tule käymään hoitohuoneellamme tutustumassa ja haistelemassa ilmaisessa esittelyssä!

www.youngliving.com

Kysy lisää!